Träningsblogg

Svenska träningsbloggar finns det gott om, men vilka är egentligen bra? Många skriver inte ens om träning, det är ju vad en träningsblogg handlar om? Träningsbloggens syfte är att motivera och finnas där för dom som håller på med träning. Sen så beror de ju på vad just du tränar? Träningsbloggarnas intresse är ju i största vikt vad läsarna tycker om träningsbloggen. Att bara starta en träningsblogg hjälper ju inte direkt dig utan att du vet vad folk vill se på just din blogg.

 

Jag började läsa träningsbloggar redan 2005, jag intresserade mig för träning långt innan dess. Träning är en del utav mitt liv. Att sedan ha en träningsblogg är en underbar erfarenhet då jag lär mig mer utav alla tips man får utav andra träningsbloggar. Underbart!

 

År 2010 startade jag ett projekt, då jag startade en träningsblogg med min Sambo, en underbar start utav en träningsblogg. Det finns en hel del träningsbloggar därute dock, men det finns inga direkt listor som listar träningsbloggar. Man får helt enkelt söka reda på dom. Att träna är mitt liv, är det ditt? Det är frågan, många älskar träning i alla dess former. Liksom jag, det bästa som finns är att finnas på gymmet och lyfta skrot!

 

Träningsblogg 2012

Snart går startskottet, det är vid denna tidpunkt som jag vill att just min träningsblogg ska ligga i topp, det är den som folk ska villja läsa. Det är mitt mål, att kunna delge alla tips och trixx som man kan använda på gymmet. Huvudsakligen ge det mina läsare vill ha. Vill du också starta en träningsblogg? Så gör det, det är underbart att se vilken respons man får utav det. Underbart att ha alla dessa hungriga människor med sig, som hungrar efter information om just träning.

 

Starta en träningsblogg nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0